Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 11.07.11

Pokaži objave o reševanjih GRSPoškodba pri plezanju, zaplezana planinka in slabost - Predviden razvoj vremena

Ob 9.59 je pod Kamniški sedlom v Kamniških Alpah, občina Kamnik, pri plezanju padel alpinist. Na kraju nesreče je dežurna ekipa GRS z Brnika poškodovanega alpinista zdravniško oskrbela in ga s helikopterjem SV prepeljala v KC Ljubljana.

Ob 17.11 se je stenah Novega Vrha, nad vasjo Grant v občini Tolmin, zaplezala planinka. Reševalci GRS Tolmin in helikopter SV z dežurno ekipo GRS so izčrpano in nepoškodovano planinko prepeljali v bližnjo vas Rut.

Ob 14.17 so na planinski koči Grohat, občina Solčava, reševalci GRS Koroške nudili zdravniško pomoč planincu, ki je omagal in je imel splošno slabost. Planinca so s terenskim vozilom prepeljali v dolino, kjer je sam poiskal zdravniško pomoč.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek dopoldne bo pretežno jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno. Predvsem v severni in vzhodni Sloveniji se bodo pojavljale krajevne nevihte. Popoldne bo ponekod pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja.
V torek, sredo in četrtek bo večinoma sončno, v četrtek popoldne in zvečer bodo v severnih krajih nevihte. Spet bo bolj vroče.
 

Bilten URSZR: 11.07.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.